Author Topic: new balance 530  (Read 147 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline BorgPound

 • Trade Count: (0)
 • Villager
 • *
 • Level and Hp mod by the DtTvB :: version 1.02 :: Made for Zone-IT.com Level 1 : Exp 60%
  HP: 0.6%

 • Posts: 3

 • ThankCool Statistics
  Give : 0
  Take : 0

new balance 530
« on: January 21, 2019, 02:20:32 PM »
Ny Balance 498 4 juni 2009 New Balance new balance dame 498-modellen får en ny introduktion til efterårssæsonen. Modellen blev 1. introduceret i år 2000, og nu har New Balance besluttet at lade folkene på dem med nye farveveje og tekstiler. Her er scoop: Breathing nyt liv i denne kerne New Balance sneaker, New Balance introducerer nye materialer og farver for at opdatere silhuetten. Fra og med lanceringen af en sølv / sort 498 i maj følger andre farvekombinationer i løbet af efteråret 2009, herunder grøn / sølv, khaki / grå, lilla / sølv, brun / brunbrun og grå / burgunder. 498 har Abzorb-dæmpning i hælen og en C-Cap mellemsål til komfort, holdbarhed og kompressionsbestandighed. Den syntetiske / mesh øvre af skoen giver åndbarhed og flex. Skoene sælges i august i detailhandlere overalt og vil ramme for $ 80USD.

Ny Balance har altid haft et blødt sted for den klassiske marineblå / grå farvevej, som er vist her på MT580-modellen. De har en marineblå øvre konstrueret af læder sammen med gråmaskedele samt 3M materiale. Toeboxens side har NB-logoet, som mellemsålen er new balance 530 udstyret med New Balance s Rollbar-teknologi. De er for nylig blevet frigivet til New Balance-konti, så få dit par nu. Det sidste år udgav Jordan Brand Air Jordan 7 (VII) Miro, som blev inspireret af den spanske maler Joan Miro. I år tager New Balance den samme tilgang i et samarbejde med 24 Kilates, da de er slated for at new balance 990gl4 frigive et par NB 1500 s inspireret af Miro. Skoene har en overvejende sort øvre konstrueret af ruskind. De iøjnefaldende accenter omfatter levende farver som gul, rød, grøn og blå. Se efter, at de frigiver hos udvalgte forhandlere denne lørdag den 11. april 2009.

Det sidste par af New Balance 575J s, vi fremhævede, var en del af Advantage Time Pack, og det nyeste er her. Lidt mere subtilt, dette par sport en grundlæggende hvid farveway, men sport stadig smukke detaljer. De er lavet af strudsehudslæder og har en unik spidsformet mellemsål. De formodes at være slated for at ramme amerikanske New Balance Lifestyle-forhandlere meget snart, så vær på udkig. Det lader til, at New Balance har lægget stor vægt new balance 990 grey på deres MT 580-model som for sent, som vi for nylig har set forskellige farveveje i den populære model. Den nyeste til overflade ses her, med den mest mærkbare funktion er det 3M materiale, der bruges på bagpanelet, mudguard og New Balance logo. De sport en sort, hvid og grå øvre sammen med pink accenter. Intet ord endnu med en nøjagtig frigivelsesdato, men de forventes at frigive dette kommende fald.

For sit seneste samarbejde har New Balance været sammen med atmosfæren for at designe en regnbueinspireret farvevej i CM996-modellen. Skoene har en overvejende sort overdel, der ser ud til at være perforeret, så bærerens fødder kan trække vejret. Brugen af levende, flerfarvede accenter tilføjer dybden til skoen. En gradienteffekt kan ses fra toboxen og fortsætter på tungen. Indersålen har også et flerfarvet design, mens hælen har et sort / grå mønster. De er nu tilgængelige exlcusively på atmos.

I et af deres seneste samarbejder har New Balance samlet sig sammen med Bill Jordan s Advantage Timber for at skabe New Balance M575J Advantage Timber Pack. Den består af to farveveje i M575J-modellen, der begge har camo-design. En sport er en grøn farveway, mens de andre sportsgrene er gule. Andre funktioner omfatter en speckled mellemsål sammen med en laklæder tå foring. Tungen læser Trail 575, mens den også udøver en illustration af et bjerg. De er nu tilgængelige over i Sydøstasien.

FRAT og Mita er blevet sammen til at samarbejde med New Balance på dette par MT576S. Skoens højde skal være, at de lyser i mørket sammen med nogle unikke new balance 990v3 grafik. De ser subtile ud ved første øjekast, som vises i en offwhite farveveje lavet af læder. Andre funktioner omfatter perforerede paneler på tå boksen og ankel krave. Den grå mellemsål er flekkede og giver endnu mere dybde til skoen. Se efter dem at slippe ud på mita sneakers den 4. april 2009. Skoen skiller sig ud i en stort set alle grå og ruskind øvre også indeholdende mesh og små teal accenter grænser op til New Balance logo. Denne særlige model blev først udgivet i 1982 og var den første fra New Balance, der blev prissat til $ 100.